VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

Virtuális gyárlátogatás Ostraván, ahol a C60 is születik.

Most EXKLUZÍV látogatást tehetsz a C60-at készítő BEWIT gyárban! – Tarts velem! 🙂

Már írtam neked a sztorimról, hogy hogyan látogattam meg személyesen az Ostrava-i C60 gyártó üzemet.

Most meghívlak Téged egy virtuális – videós gyárlátogatásra, hogy részletesen megismerd azt a gyártóüzemet, itt a szomszédunkban, ahol:

  • Kizárólag természetes anyagokat használnak és minden élő, ami bekerül és kikerül onnan.
  • Még a gyár épületének is „lelke van”, hiszen több, mint 120 éves és az elmúlt 7 évben élettel töltötte meg a tulajdonos, Jiří Černota. Nemcsak a felújításokról beszélek, melyet a saját munkájával, lelkületével és életfelfogásával erősít, hanem a többi munkatárs lelkes hozzáállása is kapcsolódik ehhez. Továbbá, nem kevéssel járul hozzá ehhez a pozitív energiához az alapanyagok, készítmények életereje is, melyek itt „laknak” addig, amíg ki nem kerülnek a vásárlóikhoz.

A videóban:

Személyesen a tulajdonos, Jiří Černota fog Téged is végigvezetni a gyáron, és közben elmondja mindazt, amit sokan, más gyártók meg sem említenek a nagyközönségüknek.

Akár egy esti programnak is megfelel, hogy megnézd ezt 25 perces videót.

Ha kedved kapsz, hogy élőben is mindezt lásd és ÉREZD azt a pozitív energiát, ami sugárzik az egész komplexusból, akkor érdemes majd ellátogatni az egyik nyílt napra. 🙂

A videó CSEH nyelvű, ezért kapcsold be a FELIRATOKAT és válaszd ki a MAGYAR nyelvet!

Érdemes a videót a YouTube-on megnézni és FEL IS IRATKOZNI a csatornára és bejelölni a kis harangot, hogy értesítést kaphass a továbbiakban felkerülő videókról.