VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

9.) A C60 segíthet a kemoterápiák után …

Pontosabban a C60 segíthet a kemoterápiák hatásainak javításában.

Egy további fontos kísérlet, kutatás is történt:
Nemcsak az immunitás növelése miatt, hanem az érzékenység csökkentésére is különféle fenyegetésekkel szemben. Nagyon sok kutatás történt annak megerősítésére, hogy a C60 hatékonyan segít a kemoterápiák hatásainak javításában is.

  • Erősíti az immunrendszert a daganatnövekedés elleni küzdelemben – tudományos tanulmány: 26733256.
    ***
  • Megnövekedett ellenálló-képesség. A tanulmány megállapította, hogy a C60 76,5%-al lassította a tumor növekedését és 48%-al gátolta a metasztázisokat, áttéteket, és 22%-al növelte a várható élettartamot. – tudományos tanulmány: 21956470.
    ***
  • A kemoterápia hatékonysága több, mint 200%-al nőtt. – tudományos tanulmány: 26307837.

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein C60 terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.