VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

8.) C60 + az oltások hatásainak területe.

Tehát amit fontos megjegyeznünk és megértenünk, hogy a C60 segíthet szervezetünk immunitása szempontjából, akár ebben a jelenlegi helyzetben is.

Ezzel kapcsolatban is már megvannak az első cikkek, melyek reményt adnak azoknak az embereknek, akik szeretnék erősíteni immunitásukat, fokozni szeretnék a védőoltások hatását, vagy azon emberek számára, akik aggódnak a mellékhatások miatt.

Oltások utáni támogatások:
Ebben a kérdéskörben még határozottabban szeretném elmondani, hogy ez eddig csak Ty Boillinger véleménye, aki február elején, 2021. február 8-án publikált egy cikket. Címe: „Hogyan lehet semlegesíteni a lehetséges károkat az mRNS vakcináknál.

Ty Boillinger szerinti vélemény és az ő állításai:
(bár nincs bizonyíték tudományos kutatások formájában, viszont így is értékes információ lehet valakinek a következő:)

  • Ha jódot, cinket, kvercetint és PQQ – pirrolokinolin-kinon-t adnak a C60-hoz, akkor ez segíthet azoknak, akik valamilyen kárt szenvedtek a vakcinázás után.
    ***
  • Ezeket az anyagokat, és természetesen organikus formában tartalmazza a BEWIT Prawtein C60-as készítmény.
A terméktapasztalatoknál, vásárlói véleményeknél olvashat többet erről a területről …

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein C60 terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

9.) – A C60 SEGÍTHET A KEMOTERÁPIÁK UTÁN