VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

7.) A C60 javíthatja az agyi funkciókat …

A C60 csökkentette az életkorral összefüggő kognitív károsodást (Alzheimer-kór, Parkinson-kór, emlékezési képesség):

A kognitív károsodás azt jelenti, hogy nehézségeik lehetnek az összpontosításban és gondolataik logikus összeszervezésében, a helyes értékítélet – döntés meghozásában, memóriájuk – emlékeik helyes elérésében és kezelésében.

 • Elősegítette az új idegsejtek növekedését és növelte a tanulás és a memória sebességét. – tudományos tanulmány: 25129570, 17079053.
  **
 • A neurodegeneratív betegségek, mint az Alzheimer-kór vagy a Parkinson-kór, vagy az emlékezési képesség – a tanulás gyorsasága és az emlékezési területeink kiterjesztése. Ezek mind javuló tendenciát mutattak a kutatásokban.
  **
 • A folyamatban lévő vizsgálatok azt sugallják, hogy a C60 potenciális neuroprotektív szer a neurodegeneratív rendellenességek, köztük a Parkinson-kór kezelésére. – tudományos tanulmány: 25043598.
  **
 • Egy másik tanulmány szerint a C60-as csökkentette a béta-amiloid aggregációját – összekapcsolódását az idegsejtekben, mely remény és ígéret az Alzheimer-kór kezelésében. – tudományos tanulmány: 25589720.
  **
 • Csökkenti az allergiák súlyosságát és új módot jelenthet az asztma, az ízületi gyulladás, a szívbetegségek és a szklerózis multiplex kezelésére. – tudományos tanulmány: 17579089, 24409811.
Korunk egyik jelentős problémája az „öregkori elbutulás”, melytől oly sok ember tart, ezért fontos szerepet kaphat akár a C60 ezek megelőzésében.

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein C60 terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

8.) – C60 + AZ OLTÁSOK MELLÉKHATÁSAINAK TERÜLETE