VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

4.) A C60 megvédhet a fertőzésektől …

Ez pontosan azt jelenti, hogy erősíti az immunrendszert a C60.

További cikkek, kutatási eredmények mutatták, ki, hogy a C60-as megerősíti a szervezet antibakteriális ellenállását és a vírusok ellenei védettségét is. Továbbá a kutatások azt is kimutatták, hogy az immunrendszert is erősíti, oly módon, hogy az immunsejtek szaporodását is fokozza, ami ellenállóvá tesz bennünket. A PubMed oldalain megtalálható a vírusellenes és antibakteriális hatások, valamint az erős immunerősítő hatásai is.

 • Erősíti az immunrendszert a daganatnövekedés elleni küzdelemben – tudományos tanulmány: 26733256.
  ***
 • A C60 stimulálja a kulcsfontosságú immunsejteket, például a fehérvérsejteket termelését, amelyek harcolnak a baktériumokkal és segítenek a fertőzések leküzdésében – tudományos tanulmány: 26733256.
  ***
 • Többek között megakadályozza a HIV vírus szaporodását – tudományos tanulmány: 16050493.
  ***
 • Továbbá megakadályozza az: emberi citomegalovírus – CMV – herpeszvírus, az influenza A, hepatitis C – HCV (májzsugorodás, májrák okozója) és más vírusok, köztük a Semliki erdei vírus terjedését – tudományos tanulmány: 18203430.
  ***
 • Csökkenti az allergiák súlyosságát és új módot jelenthet az asztma, az ízületi gyulladás, a szívbetegségek és a szklerózis multiplex kezelésére. – tudományos tanulmány: 17579089, 24409811.
Amióta „elkapott bennünket a pandémia„, az immunrendszer fontossága felértékelődött. Ez életbevágóan fontos lehet sok ember számára.

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein C60 terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

5.) – A C60 LASSÍTHATJA, MEG IS ÁLLÍTHATJA A LEÉPÜLÉST.