VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

3.) A C60 2x-re növelheti az egészséges élettartamot!

Következő fontos területe ezeknek a PubMed kutatási anyagoknak az öregedési folyamatok lassítása C60 használatával.

Ezek a cikkek, kutatási eredmények rámutatnak arra, hogy a C60-as lassítja a vizsgált állatok öregedési folyamatait, és ennek köszönhetően a kontrollcsoport állatai 2 – 3 szoros élettartamig éltek, szemben a C60-at nem kapott csoportbéli társaiknál.
Ezáltal nemcsak hogy lassulnak az öregedési folyamatok, hanem meghosszabbodik az egészséges élettartam is!

Lelassítja az öregedést, meghosszabbítja az életet, amit a patkányokon végzett kísérletek is igazoltak, hogy 2x-esen megnövekedett az élettartamuk. VISZONT BIZONYOS körülmények között, ahogy a 15451059 számú tanulmány mutatja, azoknak a patkányoknak az élettartama 300%-al is meghosszabbítható.

  • A 2x annyi életideig élő patkányoknál nem fordult elő rákos megbetegedés. – tudományos tanulmány: 17079053.
    **
  • Míg azok a patkányok, melyek nem kaptak C60-at 2 éven belül elpusztultak és néhányuk rákban pusztult el.– tudományos tanulmány: 22498298.
Sokkal tovább élni és mindezt erőben, egészségesen, úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos lehet sok ember számára.

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein C60 terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

4.) – A C60 -MEGVÉD A FERTŐZÉSEKTŐL