VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

2.) A C60 megvédhet a káros sugárzásoktól.

Nagyon sok cikk, kutatási eredmény foglalkozik a C60 sugárvédő tulajdonságaival.

Tehát, ha a C60 ott van a testünkben, sejtjeinkben akkor, de facto megvéd minket a sugárzásoktól, oly módon, hogy neutralizálja, semlegesíti azok káros hatásait.

Manapság sokan tartanak, félnek az „5G sugárzástól”, ami ugyan hivatalosan nem „igazolt”, de vannak kísérletek, amelyek igenis kimutatták, hogy az élő szervezetekre ezek a sugárzások károsan hatnak.
Ez a téma szuper fontossággal bír egyre több ember számára. Azért, mert számunkra, emberek számára, de minden növény számára is káros a sugárzás, ami körülöttünk van – a számítógépekből, a WiFi-sugárzókból, a televízióból, mobiltelefonok … – a sugárzásokról már több esetben bebizonyosodott, hogy károsak az élő szervezetek számára.
Ugyanúgy, mintha valaki magasfeszültségű vezeték alatti zónában él – ezért manapság már ezt az előírások sem teszik lehetővé, tiltják, hogy ilyen kábelek alatt, közvetlen hatósugarában életteret létesítsen bárki is..

A PubMed-en megtalálható tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy a C60 molekulát kapott patkányok túlélték a halálos dózisú sugárzást, míg a kontroll patkányok 100%-a elpusztult sugármérgezés miatt.

Tehát, az a patkány, amelyet nem védett a C60 elpusztult, és amelynek a testében ott volt a C60, az túlélte. – ezek a tanulmányok a PubMed weboldalán megtalálhatóak és leellenőrizhetőek.

A C60 védi a normál sejteket a sugárzás okozta sejtkárosodástól és elpusztítja a rákos sejteket. – tudományos tanulmány: 20582595.
Az 5G vizsgálatok megtalálhatóak a 30240826 szám alatt, továbbá másik 2 tanulmány is a 19914272, 17317115 – tehát leellenőrizhető az interneten.
Egy idézet:
„A C60 a szabad gyökök semlegesítésével védi a szöveti DNS-t az 5G károsodástól, megakadályozza az oxidatív stresszt, és ezáltal véd a sugárzásos mérgezés ellen.”

Úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos információ lehet sok ember számára.

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein C60 terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

3.) – A C60 2X-RE NÖVELI AZ EGÉSZSÉGES ÉLETTARTAMOT