VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

1.) A C60 egy SZUPER antioxidáns!

A leggyakoribb kutatói kijelentés az, hogy a C60 egy SZUPER antioxidáns.

  • A C60-as 172 x erősebb antioxidáns, mint a C-vitamin.
    **
  • A C60 egy szuper antioxidáns, amely semlegesíti a reaktív oxigéneket. Ezért ROS (reaktív oxigén szabadgyökök) jelzéssel rendelkezik és enyhíti a gyulladás tüneteit.
    **
  • Az oxigén valójában oxidációt okoz, ahogy a vas is rozsdásodik, oxidálódik, úgy mi is oxidálódunk, belülről öregszünk … és ezt okozza az oxigén.
    **
  • A C60 szuper antioxidáns pedig meg tud védeni ez ellen bennünket.

Mit jelent ez a „SZUPER” a C60-asnál?

A C-vitamin, amit elfogyasztunk az is antioxidáns és leköti, semlegesíti az szabad gyököket és közben elhasználódik. Viszont a C60 molekuláról kiderült, hogy katalizátorként működik a szervezetünkben, vagyis részt vesz ezekben a reakciókban, ahol a szabad gyökök felhalmozódnak a C60 gömbszerű molekuláján, feloldódnak, megszűnnek, DE a C60 nem sérül és nem használódik el, vagyis megmarad akár hónapokig is – szemben a C-vitaminnal.
Szóval ez a fantasztikus dolog a C60 molekulát illetően – nagyon sokáig képes kifejteni a pozitív hatását.
A szervezetünknek csak kis mennyiségre van szüksége, szemben a C-vitaminnal, mert hosszú ideig katalizátorként tud működni, ezért nevezik szuper antioxidánsnak.
Tehát erre a szuper antioxidánsra mindnyájunknak valóban szüksége van, hogy elpusztítsa a szabad gyököket, melyek megöregítenek és beteggé tesznek bennünket.

Ami engem először lenyűgözött, az a hosszú élettartam, és ez volt a fő oka annak, hogy elkezdtem odafigyelni a C60-ra.

A fentebb bemutatott tudományos kísérleteket nem tekinthetjük bizonyítéknak arra, hogy a C60 mindenkinél pontosan ugyanígy fog működni.
Ezért nem lehet közvetlenül ezeket a hatásokat a Prawtein C60 terméknek tulajdonítani. A hatóságok minden bizonnyal azt mondanák, hogy ez nem lehetséges, ezért az ilyen magatartás és az ilyen bemutatás valótlan lenne.
VISZONT! Tudományos okokból ezt elolvashatjuk, beszélhetünk róla, mert bár mindez hihetetlen … de … ezek mégiscsak tudományos tanulmányok, amelyek megismételhetőek és le is vannak írva, publikálva is vannak és nyilvánosan elérhetőek.

2.) – A C60 MEGVÉD A SUGÁRZÁSOKTÓL