VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

Az 1. és legfontosabb lépés a „COLDET”!

De mi is az a „COLDET” ?

COLDET = COLon DEToxification = bélrendszer méregtelenítése.

Nézd milyen egyszerű elérni!

  • Naponta 1-2 mokkáskanál COLDET PRAWTEIN – kakaós finomság
    és
  • Naponta 1-2 alkalommal a BEWIT COLDET esszenciális illóolajból 2-3 csepp a tenyérre vagy a diffúzerbe.

De miért csinálja ezt meg bárki is? 🙂

Azért, mert ha rendszeresen kitisztítjuk a bélrendszerünket, akkor az pozitív hatással lesz az:

  • immunrendszerünk működésére,
  • a bélrendszerünk egészségére,
  • a megfelelő bélmozgásra (mert ugyebár úgy is „keveset” mozgunk),
  • bármilyen „furcsa is”, de még a hangulatunk is jobb lesz! 🙂

Az egészséges és tiszta bélrendszer a jól működő immunrendszer, valamint az egészséges légzőrendszer alapja.

Manapság már MINDEN EMBER, aki odafigyel az egészségére tudja, hogy a LEGFONTOSABB ALAPKŐ a bélrendszer egészséges állapota!

Ha Te is így TUDOD és GONDOLOD, akkor szeretném a figyelmedbe ajánlani, azt a Tiszta, Természetes és Élő megoldást, amivel ezt a legegyszerűbben és leggyorsabban el tudjuk érni.

Az alábbi 2 dolgot kell csinálni 1 – 2 hónapig, és a szervezet méregtelenítése meghálálja magát!

Ezt már sokan tapasztalták, akik EZT A MÓDSZERT kipróbálták:

1.)
BEWIT COLDET

A BEWIT COLDET esszenciális olajkeverék serkenti a szervezet természetes detoxikációs, méregtelenítési folyamatait.

Működési területe az egész emésztőrendszer. Hatással van az étvágyra, a bélperisztaltikára (bélmozgásra) és a teljes bélrendszer mikroflórájára. Az egészséges és tiszta bélrendszer a jól működő immunrendszer, valamint az egészséges légzőrendszer alapja. Harmonizálására különösen alkalmas az édeskömény, a fenyőtömjén, az ánizs és a gyömbér.
Az esszenciális illóolajok szinergikus keveréke, a máj és a kiválasztó rendszer megfelelő működésére is jótékony hatással van. Segíti az egész szervezet megtisztítását, valamint a testtömeg kontrollálásában is hatásos segítséget nyújt.
További információ a termékoldalon …
Kattints ide!

2.)
BEWIT® PRAWTEIN® COLDET

Superfood, tele ásványi anyagokkal, vitaminokkal, magnéziummal, természetes kénnel, arany esszenciával és mikroelemekkel.

A figyelemre méltó Aloe Vera, a szelíd görögszéna, az évelő Guduchi, az indiai egres Amalaki, az erősítő kendermag és a gyógynövények keveréke. Mindezen összetevőkkel és még sok mással együtt a COLDET hatékony alternatíva a rendteremtéshez és a megfelelő, ideális környezet megteremtéséhez. A prawteinek alapkomponense a 100% -ban természetes BIO RAW fermentált, pörköletlen kakaóbab, mely a legjobb természetes forrása, a nagy mennyiségű könnyen emészthető szerves magnéziumnak és a szerves kénnek. Vitaminok, ásványi anyagok, értékes fitotápanyagok, növényi fehérjék és hatékony antioxidánsok forrása is.
További információ a termékoldalon …
Kattints ide!

Plusz EGY 🙂

BEWIT® COLDET PLUS, 200 ML
Exkluzív megoldás, amely egyesíti a bőr külső és belső szennyeződésektől való megtisztításához szükséges tulajdonságokat.

Előnye a fekete köményolaj, amely antibakteriális hatásának köszönhetően megvédi a bőrt a káros külső hatásoktól. Ennek a szérumnak a tökéletességét elsősorban a 100% természetes illóolajok keveréke a BEWIT COLDET, határozza meg, amely specifikusan támogatja a szervezetet, valamint általánosan védi és helyreállítja a bőrt, miközben helyreállítja a szervezet egyensúlyát. További információ a termékoldalon …

Csak 5 rövidke terméktapasztalat 🙂

a többi megtalálható a termékoldalakon …

„Édesanyám emésztési problémái miatt kezdte el használni a Coldet Prawteint, már a második napon érezte a segítséget. Utána stagnált az állapota, de kB 10 nap elteltével napi 2×-i használattal beállt a változás. Köszönjük Bewit!”

„Gyomorpanaszaimra rendeltem. Egyik nap puffadt, másik nap fájt, harmadikon savas volt. 1 hónap után elmúlt az összes gyomorpanaszom :)”

„Terapeutaként dolgozom, és a pszichológiai problémák okainak kezelésén dolgozunk az ügyfelekkel. Gyakran időbe telik, amíg az ügyfél megnyílik, és eljut a probléma gyökeréig. Amit a Coldet olaj tett, az felülmúlta várakozásaimat. Már néhány nap elteltével az ügyfelek hatalmas változásokról számolnak be. Ami engem személy szerint illet, azt mondhatom, hogy nagyon mélyre hatol, a tudatalattiban valahol elrejtett érzések felszínre törnek, és spontán módon, többnyire sírással tisztulnak ki. Aztán jön a nagy megkönnyebbülés. Még a kilók ( az aggodalomtól ) is csökkennek, pedig nem változtattam sem az étrendemen, sem semmi máson. Ezt az olajat csodaszernek tartom, és semmiképpen nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem :)). Alig várom, hogy továbbra is meglepjen. 🙂 Az illata kellemes.”

„A Coldet olajat akkor alkalmazom amikor fáj a gyomrom, felpuffadok. Nem minden életeseményt tudunk megemészteni, befogadni és ez tüneteket produkál. Van hogy belsőleg fogyasztom vagy bázis olajban helyileg kenem be az emésztő rendszer területeit. Első segély olaj. Ajánlom mindenkinek.”

„A legelső tapasztalat, hogy javult az emésztés, ezáltal megindult a méregtelenítés és már napi rendszerességgel reggel és este is látogatjuk a mellékhelyiséget, sokkal kevesebb a hasi puffadás … ha netán előjön, akkor segít a Coldet olaj ***kapszulában. Kimondottan örülök, hogy ***kapszulában tudjuk szedni, így sokkal hamarabb kiadagolom a napi adagot, mely tele van hasznos tápanyaggal!”

***kapszula – ez egy ÜRES VEGÁN KAPSZULA, amibe bele lehet tölteni, csepegtetni az illóolajakat, így akár „meg is lehet enni”. Itt nézhető meg – Kattints ide!

A COLDET termékek segítenek rendbe tenni az emésztőrendszer, megszabadulni a kellemetlenségektől, melyeket az emésztőrendszeri zavarok okozhatnak.
Sok esetben olyan „még nem is látható, érzékelhető” káros elváltozásoktól is megszabadulhatunk a rendszeres méregtelenítéssel, amelyek a későbbiekben meghatározóan leronthatnák egészségünket, és ezáltal az életminőségünket is!

Ezért érdemes odafigyelni és rendszeresen elvégezni a „béltisztítást” és a méregtelenítést!

A képekre kattintva megtalálhatóak az egyes termékoldalak és az ÁRAK is:

FIGYELEM!
Lehet 15 és 30%-al olcsóbban is vásárolni a BEWIT webshopban, miután elérjük a 300 – 701 termékpontot a vásárlásainkkal. Ezért érdemes nem csak vásárolni, hanem be is regisztrálni!
Ezért érdemes már az ELSŐ vásárláskor bejelölni azt, hogy:
„Szeretnék regisztrálni és kihasználni a BEWIT FAMILY tagság eseményeit, akcióit, különleges ajánlatait és egyéb előnyeit”