VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

A LABOR, ahol semmi sem marad titokban! – mert MINDENT kivizsgálnak, mielőtt bekerülne a gyártásba!

Mivel én már jártam a C60-ast gyártó, BEWIT gyárban személyesen,

és azt is láttam, hogy milyen korszerű és igényes laboratóriumuk van, ahol MINDEN ALAPANYAGOT feldolgozás előtt bevizsgálnak, hogy a KAPOTT NYERSANYAG AZ-E, amit kértek és ANNYI HATÓANYAGOT tartalmaz, amit kell!

EZÉRT:

Szeretném számodra is mindezt elérhetővé tenni, mert ugye a mai világban … szóval, ha megvizsgáljuk, megmérjük és meggyőződünk arról, hogy amit kapunk, az AZ IS, amit mondanak és elvárunk, akkor BIZTOSAK LEHETÜNK abban is, hogy AZ ÚGY FOG MŰKÖDNI, segíteni azoknak, akik aztán azt használják! – ahogy az elvárható és szükséges is!

A „csinos laboros hölgy”

(akit már említettem a sztorimban, ahol elmesélem a személyes látogatásomat a C60-ast gyártó BEWIT üzemben),
… tisztességes nevén Ing. Nikola Kostková fog végigvezetni azon a folyamaton, amit a laborban csinálnak annak érdekében, hogy biztosítsák a MINŐSÉGET és az aktuális törvényeknek való MEGFELELÉST!

Ez nem csak a C60-asra van kihegyezve, hanem azokra a minőségi esszenciális olajokra, amelyek MINDENKIT MEGGYŐZNEK, aki csak kipróbálja a BEWIT ezen illóolajait is.

A videóban fogod látni, hogy a „csinos laboros hölgyből” sugárzik a kedvesség, profizmus és a szerénység – amit én is tapasztaltam, amikor személyesen ott jártam.

Mindenki „felisteníti” a saját termékeit, ez „talán rendben is van”, ha …
De a BEWIT-nél transzparensen és hitelesen odateszik magukat, hogy amit mondanak, állítanak a termékeikről, AZ ÚGY IS LEGYEN!

Sőt!
Egy olyan megoldást is bevezettek, ami MINDENKI SZÁMÁRA könnyen és egyszerűen leellenőrizhetővé teszi a termékeik bevizsgált, laboratóriumi eredményeinek megtekintését.

Ez a kedves, csinos és fiatal hölgy lesz a vezetőd, útitársad ebben a videóban 🙂

A videóban bemutat majd EGY PÉLDÁT, melynek kapcsán szemlélteti azt az EGYEDI, ÚJSZERŰ és KÉNYELMES megoldást, amit a BEWIT által gyártott esszenciális olajok használóinak kínálnak. Ennek, a videóban bemutatott példának a közvetlen linkjét ide teszem, hogy ne kelljen keresned, NÉZD MEG majd EZT is, ahogy a videóban fogja mutatni!

A videó CSEH nyelvű, ezért kapcsold be a FELIRATOKAT és válaszd ki a MAGYAR nyelvet!

Érdemes a videót a YouTube-on megnézni és FEL IS IRATKOZNI a csatornára és bejelölni a kis harangot, hogy értesítést kaphass a továbbiakban felkerülő videókról.

Egy kicsit technikaibb videót is mutatok, ahol magát a LABORT és az ott használt műszereket mutatja be a tulajdonos Jiří Černota és a csinos laboros hölgy Ing. Nikola Kostková – hogy mit miért használnak és:

A Bewit nagyon odafigyel arra, hogy a tisztán természetes és ezért „méregdrága” nyersanyagok megfelelő minőségben és mennyiségben BENNE IS LEGYENEK a készítmények alapanyagaiban! – Vagyis, hogy a gyártók TÉNYLEG AZT is ADJÁK, amit ígértek, és amiért a Bewit és a Vásárló fizettek nekik! – EZÉRT ellenőriznek le minden beérkező szállítmányt!

Felhívnám a FIGYELMEDET EGY FONTOS RÉSZRE, amit a videó 18:20 idejétől nézhetsz meg! – Ha mégsem nézed az egész videót, DE ezt a részletet nézd meg 18:20-tól, MERT megmutatja, hogy „hogyan verik át a vásárlókat” a szintetikus illóolajokkal egyes forgalmazók … !!!