VAN MEGOLDÁS! A C60 sok esetben ezekben is segíthet ... Nézze meg ide kattintva!

„15kg-ot veszítettem el …!”

Hogyan lehet elveszíteni 15 kg fölösleges testsúlyt?

Egy történetet mesélek el egy hölgyről, aki örömmel osztja meg saját vásárlói tapasztalatában, hogy hogyan volt lelkiereje és kitartása a sok sikertelen próbálkozás után, hogy tegyen egy „utolsó” próbát az esszenciális olajokkal.

Sikerült neki! – 15kg-tól szabadult meg.

Íme az Ő története, ahogy leírta:

„HOGYAN FOGYTAM LE 15 Kg-t … ?
Az egész akció elején ott volt egy mély belső elhatározás, hogy tényleg akarom és meg tudom csinálni! Nincs olyan, hogy „megpróbálom” – ez nem meggyőző, mert hagysz magadnak egy hátsó ajtót. Még ha jelentéktelennek is tűnik, számomra személy szerint ez volt talán a legfontosabb lépés. Tényleg elkötelezni magad, és azt mondani magadnak, hogy mindent megteszek, amit tudok, és megcsinálom! Ezért nem is érdekelt az ára, és megvettem az egész fogyókúrás készletet. Azt mondtam magamnak, hogy úgyis spórolni fogok az étkezésen. Az első körülbelül 14 napot napról napra ütemeztem.
Az első reggel megmértem magam, majd körülbelül egy hét múlva megmértem magam ismét.

Minden reggel és este a COLDET keveréket a kezembe cseppentettem, az orromhoz tettem, és mélyen belélegeztem. Egy idő után ugyanezt tettem a MIRACLE keverékkel is. Idővel reggel és este belélegeztem a COLDET-et a tenyeremből, és éjszakára kiengedtem a MIRACLE-t a diffúzorból. Bármilyen szabadidőmben, amikor napközben a diffúzor mellett lehettem, a levegőbe fújtam a WLOSS keveréket.

Az étrendemet úgy terveztem meg, hogy az nekem megfeleljen, de ne legyen túl nagy változás. A változásokat fokozatosan kell végrehajtani, kis lépésekben haladva felfelé, így gondolkodtam.
Az első két nap csak reggeliztem. Megfogadtam, hogy kitartok. Aztán négy napig csak reggeliztem és ebédeltem, és utána normálisan ettem. Kidobtam az összes cukros szart, és minimálisra csökkentettem a pékárut. Ez minden.

De az illóolajokkal nagyon könnyű volt. Megőrizték az akaraterőmet és az elszántságomat, és mivel az eredmények nagyon gyorsan jöttek, nem volt nehéz kitartani.

Van egy WINNER keverék is a készletben, amely támogatja az akaraterőt, és ha egyszer késztetést érzel a bűnre és a csámcsogásra vagy más módon lazítani, ajánlott belélegezni.
Bár eleinte egyáltalán nem használtam, mert nekem finoman szólva sem volt jó illata. Majd körülbelül hat hónap elteltével egy másik nagyon traumatikus és stresszes problémával kellett foglalkoznom, és eszembe jutott ez a keverék, és nagyon meglepődtem, milyen jó illata van, és használtam, amikor valami stresszes dologgal álltam szemben, és végül parfümként is.”

Ha Miroslava Můčková, cseh hölgynek sikerült, akkor …

Nemcsak az esszenciális olajok speciális keverékének volt köszönhető, hanem az Ő „akaraterejének és elszántságának” is, amit, ahogy írja is, a „nehéz – csábítások idejében” a WINNER illóolaj keverékkel tudott megerősíteni.

Ha érdekel a csodás SLIM BODY – karcsúsító szett, akkor nézd meg ide kattintva a webshopban!

Ott találhatsz még további terméktapasztalatokat is … és ha úgy gondolod, akkor majd a sajátodat is feltöltheted, hogy akár Te is inspirálhass másokat a saját történeteddel 🙂

A SLIM BODY szett tartalmazza a:

A szinergikus COLDET, MIRACLE, WLOSS és WINNER keverékeket (15 ml-es kiszerelés).

BEWIT COLDET
A COLDET segít szervezetének a természetes megtisztulásában.

BEWIT MIRACLE
A MIRACLE keverék, a test és a lélek több szintjén is segít a harmónia elérésében.


BEWIT WLOSS
A WLOSS szinergikus keverék segít az éhségérzet legyőzésében.

BEWIT WINNER
Támogassa akaraterejét és energiáját a WINNER keverék segítségével.

Ha megnézzük egyenként ezeket a minőségi és abszolút tiszta illóolajokat, akkor azt láthatjuk, hogy ha egyenként vennénk meg, akkor a 4 darab ára: 151,34 € (vagyis: 51.539 FT)

Viszont !!!

Ha a SLIM BODY Bewit szettet választjuk, ahol ugye ez a 4 illóolaj szerepel, akkor a szett ára CSAK: 101,84 € (vagyis 34.368 Ft)!

Megspóroltunk: 51.539 – 34.368 = 17.171 Ft-ot (vagyis 49,50 €) !!!

Ezt az összeget akár már költhetjük egy jó kis diffúzorra, amiből a Bewit webshopban találunk jó párat.

Érdemes a SLIM BODY Bewit szettet választanunk, mert nemcsak karcsúbbak lehetünk általa, hanem még jelentősen kevesebbet is fizetünk érte.


Az én ajánlatom egy jó diffúzerre ez lenne …

– bár a teljes kínálatból Te is kiválaszthatod, megtalálhatod azt, ami számodra szimpatikus és megfelelő 🙂
A diffúzorok kínálata a Bewit webshopban – Kattints ide!

Az én kedvenc bewites diffúzomom ez:

Amihez még adnak ajándékba 5ml-es MENTA, vagy VÖRÖS NARANCS illóolajat is, és az ára csak: 23,86 € (vagyis 5.688 Ft) – Nézd meg ide kattintva a webshopban!

FIGYELEM!
Lehet 15 és 30%-al olcsóbban is vásárolni a BEWIT webshopban, miután elérjük a 300 – 701 termékpontot a vásárlásainkkal. Ezért érdemes nem csak vásárolni, hanem be is regisztrálni!
Ezért érdemes már az ELSŐ vásárláskor bejelölni azt, hogy:
„Szeretnék regisztrálni és kihasználni a BEWIT FAMILY tagság eseményeit, akcióit, különleges ajánlatait és egyéb előnyeit”